Ohmpunctuur Behandeling

                                                                        – zacht, maar krachtig –

Je kunt een Ohmpunctuur behandeling misschien het beste vergelijken met een lichtdimmer. Bij het aanzetten begin je met een beetje licht tot je uiteindelijk een fel stralend licht hebt (bent). Dit wordt langzaam opgebouwd.

Je begint altijd met een intakebehandeling. Tijdens deze eerste behandeling kan ik goed horen en bepalen wat er voor jou nodig is om je energie schoon te maken en aan te vullen. Deze behandeling duurt ongeveer twee uur.

Daarna volgt eventueel een of meerdere vervolgbehandelingen. Een behandeling duurt gemiddeld anderhalf à twee uur, maar hoe lang de behandeling concreet duurt is vooraf niet te zeggen. Dit is geheel afhankelijk van wat er nodig is op dat moment.

Voor een goed resultaat is het belangrijk dat we stap voor stap te werk gaan. Om je lichaam en geest te laten wennen aan de hernieuwde energie, is er een opbouw nodig die gemiddeld zo’n vier tot vijf behandelingen in beslag neemt.

Ik begin met de voorzijde van het lichaam, welke symbool staat voor het heden. Later in de vervolgbehandelingen richt ik me op de achterzijde van het lichaam, welke verbonden is met het verleden. Daarna worden beide zijden gesynchroniseerd. Zo kom je uiteindelijk tot de kern.

Jouw systeem (fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch) heeft tussen de behandelingen door een week of twee, drie nodig om de resonanties te verwerken en zich hierop aan te passen.

Het is erg belangrijk om de eerste dagen na een behandeling veel water te drinken omdat dit helpt met het afvoeren van de afvalstoffen die losgekomen zijn. De resonanties werken tot wel 48 uur of langer door.

Wat kun je van de behandeling verwachten?

  • Het geeft je een diepe ontspanning en werkt rustgevend.
  • Je energieniveau wordt op peil gebracht.
  • Het brengt je denken, voelen en doen op één lijn.
  • Het versterkt je immuunsysteem.
  • Je organen worden gestimuleerd en voorzien van de juiste energie.
  • Verwijdert straling en oude emoties uit je lichaam.
  • Zet je met beide benen stevig op de grond.
  • Je kunt er weer zijn voor jezelf én je gezin.

De Ohmpunctuur APK Behandeling

De APK Behandeling is de behandeling die je na je eerste reeks, ongeveer één keer in de drie maanden kunt plannen. Het is een behandeling ter onderhoud van je lichaam, geest en energie. Als je deze regelmatig plant, dan blijf je je fit en energiek voelen. 

De training Intuïtieve Ontwikkeling & Zelfpreventie

Deze training kan ook een mooi vervolg zijn op je behandelingen. Je leert in twee dagen namelijk zelf je energie in balans te brengen én houden met de resonanties van de stemvorken. Dit is de eerste module zoals deze ook gegeven wordt bij Ohmpunctuur Academy | Resonantie Opleidingen.

Praktische informatie

Wie
Wat
Waarom
Waar
Wanneer
Tarief

: voor jou, je kind en je partner
: zachte, maar krachtige behandeling 
voor rust, ruimte en meer energie
: praktijk Love in Sound, Binnenweeren 2, Broek in Waterland
: op afspraak
: eerste intakebehandeling kost € 135 (voor kinderen 7-12 jaar eerste afspraak € 75)

Hoe anderen het hebben ervaren?

Pin It on Pinterest

WhatsApp chat