Doel

Doel

We leven in een hectische, veeleisende wereld vol uitdagingen. Zie daarin maar eens dicht bij jezelf te blijven en tegelijk de relatie met je partner en kinderen voldoende aandacht te geven. Want hoe jij in je vel zit, heeft natuurlijk effect op hen. Jullie zijn tenslotte onderling verbonden en leven in voortdurende wisselwerking met elkaar. Het is mijn doel mensen te ondersteunen in het hervinden van een sterke basis in zichzelf en een betere balans in hun leven. Met als resultaat: een gezin dat lekker draait en waarin aandacht is voor elkaar.

Om mij heen zie ik veel ouders in de hoogste versnelling leven en ondertussen voorbij gaan aan zichzelf. Het stressgehalte binnen gezinnen neemt toe en het vermogen om simpelweg met elkaar te zijn en daarvan te genieten neemt evenredig af. Gelukkig kunnen stress en ingesleten patronen doorbroken worden. Door de druk van de ketel te halen, spanningen af te voeren en op tijd weer op te laden.
Ohmpunctuur biedt hiervoor een eenvoudige zachte en veilige methode met diepgaand resultaat. Hiermee help ik ouders en kinderen weer terug naar hun basis, terwijl de resonanties het zelf genezend vermogen aanraken en ervoor zorgen dat de levensenergie weer kan stromen.

Gun jezelf de omslag van ‘druk’ en ‘moe’ naar rust, aandacht en vitaliteit.

Pin It on Pinterest

WhatsApp chat