Gastenboek

Familie is een reddingsvest in de stormachtige zee van het leven.
Family is a life jacket in the stormy sea of life.

– J.K. Rowling

Laat mij en anderen weten wat je ervan vond, fijn dat je er was. 

Dank je dat je een bericht achterlaat!

 
 
 
 
 
Je bericht is later pas zichtbaar, en je emailadres is alleen zichtbaar voor mij. Tot de volgende keer! Liefs, Ilonka
9 berichten.
Astrid en Peter
Het was weer grandioos heerlijk ontspannen.
Arianne
Ik heb een ontzettend rustgevende behandeling gehad bij Ilonka. Na een drukke periode (of eigenlijk altijd) is het heerlijk om op deze manier weer in contact te komen met jezelf. Mooie omgeving en een ontzettend lieve behandelaar! Heel erg bedankt Ilonka, hopelijk tot snel weer!!!
Jeltje
Wat een paar fijne en intensieve dagen hebben we gehad (training intuïtieve ontwikkeling & zelfpreventie). Bedankt dat we zoveel konden leren Ilonka, en voor deze perfecte manier van presenteren van deze methode! Onze toolbox voor soundhealing is weer verder uitgebreid. Het is en blijft een wonderlijke tocht door energievibraties. Dank uit de grond van mijn hart, je bent een heel speciaal mens.
Marius
Dank je wel Ilonka. Waren twee dagen vol informatie en erg intensief. Aan het eind konden we ervaren wat een goede soundhealer je bent. Ik voel me bevoorrecht je te mogen kennen.
Jane
Na een veelbewogen periode in mijn leven merkte ik dat mijn lichaam volledig op slot zat, mijn ‘zachte ik’ verstopt en mijn lijf, letterlijk, strak stond van de stress. Toen ik bij Ilonka binnenliep voelde ik al direct rust en warmte. De klanktherapie, waarbij de klankschalen samenwerken met haar energieke en warme handen, bracht me, voor het eerst sinds drie jaar, volledig tot rust. Vooral de klanken in mijn oren waren in één woord geweldig; ik had even echt geen enkele gedachte in mijn hoofd! Opkroppen van emotie, gevoelens in een laatje wegstoppen en doordenderen, verstopt echt al je energiebanen. Tijdens de massage en door de klanken van de schalen, voelde ik letterlijk weer energie stromen in mijn lijf, en dat was heerlijk! Ik kijk uit naar onze volgende sessie, want dit was pas een eerste, klein stapje op de terugweg naar mijn positieve, energieke ik.
Madelon
Mijn allereerste ervaring bij Ilonka was mind-blowing en zette me meteen met beide benen op de grond. Iets wat ik nodig had, omdat ik veel tijd besteedde aan denken in plaats van doen. Ilonka weet als geen ander informatie naar boven te halen en aandacht te besteden aan dat wat er nodig is op dit moment. In samenwerking met de klanken heeft Ilonka in haar warme huis mijn huis schoongemaakt, met als resultaat dat er weer ruimte in mijn lichaam is voor mezelf. Ruimte om met vertrouwen te mogen zijn als mezelf. En daar ben ik Ilonka kei dankbaar voor.
Jozé
Heel veel dank voor de klank-heling die ik vandaag mocht ontvangen. Ik vond het een belevenis. Een helende reis van klanken en trillingen door mijn eigen lichaam, met jou als zachte en liefdevolle gids en begeleidster. Ik vind jou serieus een van de beste therapeuten tot nog toe. Deze klanksessie wil ik zeker vaker ondergaan. Dit deed en doet echt veel met me, het voelt als ‘opgeschoond worden’ en dat voelt heel prettig aan.
Marieke
Ik heb de afgelopen jaren nogal wat meegemaakt en daardoor de nodige energetische vervuiling opgebouwd. Sinds mijn tweeling is geboren, gaat mijn energie er extra hard doorheen. Door alles uit heden én verleden, was ik constant uitgeput, en er kwam bijna niets meer uit mijn handen. Mezelf was ik al helemaal niet meer. Gelukkig wist Ilonka er wel raad mee. Ze heeft me helemaal gereinigd en blokkades opgeruimd, waardoor het beetje energie wat ik nu heb, in ieder geval weer kan stromen. Hierdoor ga ik me steeds beter voelen en krijg ik weer meer energie. De behandeling met de stemvorken en massage met klankschalen was niet alleen noodzakelijk, maar ook heel leuk en ontspannend. Echt een verwenmoment voor mij.
Larissa
Ik heb de afgelopen drie jaar mijn leven op allerlei vlakken omgegooid, verhuizen naar een ander land, een nieuwe baan in een compleet andere cultuur en alles wat daarbij hoort. Hierdoor heb ik iets doorgemaakt wat ik geloof ik wel een sterk spiritueel ontwaken zou kunnen noemen. Na deze turbulente tijd voelde ik dat mijn gedachten, acties en hart niet meer synchroon liepen. Na mijn eerste sessie met Ilonka voelde ik al het verschil in en om me heen. Ik voelde me veel dichter bij mezelf, wist weer grenzen te stellen en dingen vanuit een ander perspectief te bekijken. Bovendien, alle klanken afgestemd op mij en de massage die ze deed, gaven me vrede, liefde en warmte. En na twee sessies voelde ik ook fysieke verbetering van de pijn. Mijn heftige menstruatiekrampen waren helemaal weg. Ilonka is een gezegend mens, met een open hart. Ze creëert de juiste sfeer om je comfortabel te laten praten over je persoonlijke gedachten en je hart te kunnen openen. Ik raad echt iedereen deze mooie ervaring aan.

Ook behoefte aan rust, aandacht en meer energie?

Pin It on Pinterest

WhatsApp chat