Hoe werkt het?

Ohmpunctuur

Hoe werkt het?

Wij bestaan uit zoveel meer dan alleen een lichaam en bezitten naast een fysieke laag, ook een mentale, emotionele en energetische laag. Vaak worden problemen, hardnekkige patronen en gezondheidsklachten alleen in een of twee van die eerste drie lagen aangepakt. de energetische blokkade die hieraan ten grondslag ligt wordt genegeerd.

In onze maatschappij worden we van buitenaf vaak onbewust beïnvloed. Dit heeft effect op ons en we kunnen ons daar letterlijk ziek door gaan voelen. Velen zijn moe, moe van het praten en het denken. Er is veel behoefte aan voelen vanuit een veilige en zekere bodem in onszelf. Ohmpunctuur helpt bij het hervinden van die kracht, zodat er beter omgegaan kan worden met de invloeden van buitenaf.
Ohmpunctuur, ook wel resonantie therapie genoemd, werkt met de kracht van muziek, klank en trilling die al duizenden jaren bekend is in vele culturen. Het is een evolutie op dit gebied doordat het oude kennis samenbrengt in een methode die past bij deze tijd. Daarom wordt het ook wel ‘de therapie van de toekomst’ genoemd.

Ohmpunctuur maakt gebruik van de kennis van de oude Chinese acupunctuur. In plaats van naalden worden er stemvorken en klankschalen op het lichaam geplaatst.
Hierbij neem je plaats op een klanktafel die omringt is met zuivere kristallen schalen en piramides die op meerdere bewustzijnslagen de energie opschonen en transformeren wat niet meer dient. Ons lichaam bestaat voor meer dan 70 procent uit water. Omdat water een perfecte geleider van resonantie is, bereiken de trillingen ons op celniveau.
De verschillende frequenties waarmee gewerkt wordt, maken schoon en geven energie zodat de energie weer beter door het lichaam kan stromen.

Tot slot werkt Ohmpunctuur met ‘de wegwijzers van de ziel’, de psychologie van de chakra’s. Hierdoor krijgen de dieper gelegen thema’s uit ons leven aandacht en kunnen worden begrepen.

Gun jezelf de omslag van ‘druk’ en ‘moe’ naar rust, aandacht en vitaliteit.

Pin It on Pinterest

WhatsApp chat