Intuïtieve Ontwikkeling & Zelfpreventie

                – leer je energie zelf in balans brengen –

Als je na een aantal behandelingen zelf hebt ervaren wat resonantie voor jou heeft gedaan, zul je beseffen hoe prettig het is om jezelf regelmatig energetisch te reinigen met de stemvorken. Dit kan natuurlijk met de drie-maandelijkse Ohmpunctuur APK, maar je kunt het ook zelf leren te doen!

Er bestaat geen effectievere methode om jezelf weer in balans te brengen én te houden. De training is een must voor iedereen die zichzelf nu en preventief wil helpen!

Het mooie van de Ohmpunctuur methode is dat het een zelfhelingsmethode is waarmee je dus zelf aan de slag kunt. De stemvorken kun je zien als jouw persoonlijke energetische EHBO-kit. Je zal merken dat als je deze regelmatig blijft gebruiken, je lekkerder slaapt, je fitter voelt, beter kunt afgrenzen en je zelfvertrouwen een boost krijgt. Er is weer ruimte in je hoofd, ruimte voor je gezin.

In deze module leer je de basistechnieken van Ohmpunctuur op jezelf toe te passen. Je leert met de eerste set van vier stemvorken te werken, en de grondbeginselen van de psychologie van de chakra’s en de aura. Je wordt je bewust van de energieën waar je in het dagelijkse leven mee te maken hebt en hoe je hiermee om kunt gaan. Je leert jezelf ontladen en weer opladen met de zuivere resonantie van de stemvorken.

Door gebruik rondom en op het lichaam, worden de frequenties van de stemvorken verbonden met dezelfde frequenties in ons systeem. Het water in ons lichaam, meer dan 70 procent, zorgt voor perfecte geleiding. De trillingen bereiken ons zo op alle lagen, en vooral daar waar het nodig is. Het maken van de verbinding met de resonanties gaat geleidelijk en leer ik je stap voor stap. Het een praktische training die vooral leert door te doen, zodat je daarna kunt ‘zijn’.

Let op! Ben jij iemand die weinig tot geen tijd aan zichzelf geeft en vooral ‘gevend aan anderen’ is ingesteld? Dan is deze training bijna noodzakelijk voor jou in deze tijd en des te belangrijker om afvalstoffen regelmatig goed af te voeren, jezelf preventief te beschermen en weer op te laden met de juiste frequenties.

Eerste module van Ohmpunctuur.  

Dit is de eerste module zoals deze ook gegeven wordt bij Ohmpunctuur Academy | Resonantie Opleidingen. Ik ben in Nederland de enige die zich Ohmpunctuur-docent mag noemen en deze methode op deze manier door mag geven. Peter J. Gouw van Ohmpunctuur Academy heeft deze methode jaren geleden ontwikkeld en blijft deze nog elke dag doorontwikkelen. Door de geometrie van de klank blijft deze continu in beweging, net zoals wij en het universum.

Praktische informatie

Wie
Wat
Waarom
Waar
Wanneer
Inclusief
Tarief

voor 4 ouders
training Intuïtieve Ontwikkeling & Zelfpreventie
: leer je eigen energie zelf in balans te brengen
: praktijk Love in Sound, Binnenweeren 2, Broek in Waterland
 januari, mei, september, 2 lesdagen van 10.30 tot 16.30 uur
cursusboek en 4 stemvorken
€ 325

Jezelf leren helpen met stemvorken? Of meer informatie?

Pin It on Pinterest

WhatsApp chat