Module 1

Module 1

Intuïtieve Ontwikkeling en Zelfpreventie

Het mooie van Ohmpunctuur is dat het een zelfhelingsmethode is waarmee je zelf aan de slag kunt. Wanneer je een aantal behandelingen hebt ervaren, zal je gaan beseffen hoe prettig het is om jezelf energetisch regelmatig te reinigen met stemvorken. Deze stemvorken kun je zien als jouw persoonlijke energetische EHBO-kit. Je zal merken dat je je hierdoor fitter voelt, lekkerder slaapt, beter kunt afgrenzen en je zelfvertrouwen een boost krijgt.

In module 1 leer je de basistechnieken van Ohmpunctuur op jezelf toe te passen volgens de Peter j. Gouw Methode. Je leert met de Mid Ohm stemvork te werken, de Aura Cleaners te gebruiken en de grondbeginselen van de psychologie van de chakra’s en de aura. Ook leer je jezelf op te laden met zuivere energie. Iets wat we allemaal dagelijks kunnen gebruiken.

Module 1 is ook een echte aanrader voor professionals in empathische beroepen, zoals therapeuten en mensen die werken in de dienstverlenende zorg. Mensen dus die vooral ‘gevend’ zijn ingesteld en ook dagelijks bloot gesteld worden aan de emoties en vervuiling in het energetisch veld van anderen.

Deze module bestaat uit twee lesdagen van 10.30 tot 16.30 uur.

Kosten

2-daagse module inclusief cursusboek 145,00

Auracleaners 99,00

Mid ohm stemvork 55,00

Totaal 299,00

Gun jezelf de omslag van ‘druk’ en ‘moe’ naar rust, aandacht en vitaliteit.

Pin It on Pinterest

WhatsApp chat