Ohmpunctuur

Resonantietherapie wordt wel ‘de therapie van de toekomst’ genoemd. Een goede ontwikkeling, hoewel de werkingskracht van muziek, klank en trilling natuurlijk al duizenden jaren bekend is in vele culturen. Ohmpunctuur is een evolutie op dit gebied. Het brengt oude kennis samen in een methode die past bij deze tijd.

Want mensen zijn simpelweg moe gepraat en hebben behoefte om hoofd en hart te verbinden. Uit het denken naar het voelen te gaan en vaste bodem in onszelf vinden, daar zijn velen mee bezig. In plaats van buiten onszelf. In deze tijd gaat het dus meer dan ooit om het in balans brengen van lichaam, geest en ziel. Iets waar de oude Chinese acupunctuurkennis ook op gericht is.

Ohmpunctuur maakt van deze kennis gebruik, maar heeft de naalden vervangen door stemvorken en klankschalen die met verschillende frequenties op het lichaam geplaatst worden. En ook in het auraveld hun opschonende en energie gevende werk doen. Daarnaast werkt Ohmpunctuur met de psychologie van de chakra’s, die niet voor niets ‘wegwijzers van de ziel’ genoemd worden. Hierdoor komen de dieper gelegen thema’s aan het licht om opgelost te kunnen worden.

Dont change so people wil like you.
Be yourself and the right people wil love you.
If your waiting for a sign.
This is it.
You don’t need someone to complete you.
You only need someone to accept jou completely.

Gun jezelf de omslag van ‘druk’ en ‘moe’ naar rust, aandacht en vitaliteit.

Pin It on Pinterest

WhatsApp chat