Wat mijn cliënten vertellen

Na een veel bewogen periode in mijn leven merkte ik dat mijn lichaam volledig op slot zit, mijn ‘zachte ik’ verstopt zit en mijn lijf, letterlijk, strak staat van de stress. Toen ik bij Ilonka binnenliep voelde ik al direct rust en warmte. De therapie, waarbij de klankschalen samenwerken met haar energieke en warme handen, bracht me, voor het eerst sinds 3 jaar, volledig tot rust. Vooral de klanken in mijn oren waren in 1 woord geweldig; ik had even echt geen enkele gedachte in mijn hoofd! Opkroppen van emotie, gevoelens in een laatje wegstoppen en doordenderen verstopt echt al je energiebanen. Tijdens de massage en door de klanken van de schaken voelde ik letterlijk weer energie stromen in mijn lijf en dat was heerlijk! Ik kijk uit naar onze volgende sessie, want dit was pas een eerste, klein, stapje op de terugweg naar mijn positieve, energieke ik

- anoniem

“Ik heb de afgelopen jaren nogal wat meegemaakt en daardoor de nodige energetische vervuiling opgebouwd. Sinds mijn tweeling is geboren, gaat mijn energie er extra hard doorheen. Door alles uit heden en verleden was ik constant uitgeput en er kwam bijna niets meer uit mijn handen. Mezelf was ik al helemaal niet meer. Gelukkig wist Ilonka er wel raad mee. Ze heeft me helemaal gereinigd en alle blokkades opgeruimd waardoor het beetje energie wat ik nu heb in ieder geval weer kan stromen. Hierdoor ga ik me steeds beter voelen en krijg ik vanzelf weer meer energie.

De behandeling met stemvorken en massage met klankschalen was niet alleen noodzakelijk, maar vooral ook heel leuk en ontspannend. Echt een verwenmoment voor mij.”

- anoniem

“Mijn allereerste ervaring bij Ilonka was mind-blowing en zette me meteen met beide benen op de grond. Iets wat ik nodig had, omdat ik veel tijd besteedde aan denken in plaats van doen. Ilonka weet als geen ander informatie naar boven te halen en aandacht te besteden aan dat wat er nodig is op dit moment. In samenwerking met de klanken heeft Ilonka in haar warme huis mijn huis schoongemaakt, met als resultaat dat er weer ruimte in mijn lichaam is voor mezelf. Ruimte om met vertrouwen te mogen zijn als mezelf. En daar ben ik Ilonka kei dankbaar voor. ”

Ervaring van Madelon Timmers

Gun jezelf de omslag van ‘druk’ en ‘moe’ naar rust, aandacht en vitaliteit.

Pin It on Pinterest

WhatsApp chat