Training op maat {plus+}

                        – een dag helemaal afgestemd op wat jij nodig hebt –

Er zijn twee varianten op de Training op maat:

  • De Training op maat is voor jou als je wilt weten wat jij op dit moment nodig hebt om rust, aandacht en vitaliteit terug te krijgen in je leven.
  • De Training op maat {plus+} is voor jou en je dochter samen, om jullie band te versterken, te verdiepen of te verbeteren.

Een Training op maat is een hele dag helemaal afgestemd op jou, of jullie samen. We beginnen de dag in ieder geval met een Ohmpunctuur behandeling zodat de energie mij via de klank kan vertellen wat er op dit moment nodig is.

De rest van de dag dient zich aan op het moment zelf. De ene keer komen we in een klankreis of geleide meditatie voor meer rust of het leggen van kaarten voor meer inzichten. Of misschien is het voor jou of jullie belangrijk meer te leren over hoe je je chakra’s voor je kunt laten werken. Of duiken we in klank de diepte in om blokkades op te sporen. Kortom, het is vooraf niet te zeggen wat de dag zal brengen. Maar het zal altijd een bijzondere dag zijn vol inzichten!

Geen enkele Training op maat is hierdoor hetzelfde. Maar klank en resonantie zullen altijd centraal staan. Belangrijk is dat je er mag zijn met alles wat er is en dat alle antwoorden in jezelf te ontdekken zijn.

Praktische informatie

Wie
Wat
Waarom
Waar
Wanneer
Tarief

: voor jou alleen of samen met je dochter
: een hele dag afgestemd op jou alleen of jullie samen
: versterken van de band met jezelf of met jou en je dochter
: praktijk Love in Sound, Binnenweeren 2, Broek in Waterland
: op afspraak, dag van van 10.30 – 16.30 uur
: € 295 voor jou alleen en € 50 voor je dochter

Afspraak maken of meer informatie?

Pin It on Pinterest

WhatsApp chat