Voor wie

Voor supermoeders, hun kinderen en partners.
Voor drukke gezinnen die alle ballen hoog aan het houden zijn tussen het gezin, werk, school, sociaal leven en elkaar.
Herken je: uitgeput, moe, druk en doordenderen?
En wil je: rust, ruimte en je een stuk lichter voelen?
Dan is dit de plek voor jou en je gezin.

Stress door de overvloed aan informatie.

We leven in een hectische, veeleisende tijd vol uitdagingen. We ervaren stress door de overvloed aan informatie en veranderingen gaan razendsnel. We kunnen moeilijk kiezen en doen daarom maar aan alles mee. We zijn druk druk druk en alles lijkt sneller te gaan dan ooit. Ook onze kinderen hebben het niet makkelijk. Zij groeien op met heel veel prikkels.

Zie in deze hectiek maar eens dichtbij jezelf te blijven, en tegelijk de relatie met je partner en kinderen voldoende aandacht te geven. Want hoe jij in je vel zit, heeft natuurlijk effect op hen. Jullie zijn onderling verbonden en leven in voortdurende wisselwerking met elkaar.

Je houdt van je gezin en je baan, maar soms kan het allemaal even teveel van het goede zijn. Voor je het weet neemt je energiepeil af. Je verliest het overzicht, en voelt je overweldigd en gestrest. Je vraagt je af: hoe krijg ik het allemaal voor elkaar?

Dit tempo en al die prikkels hebben effect op ons, en we kunnen ons daar letterlijk ziek door voelen. We lijden massaal aan burn-outs en uit onderzoek blijkt dat één op de vier kinderen lichamelijke klachten heeft, meestal veroorzaakt door psychologische stress.

Om mij heen zie ik veel ouders in de hoogste versnelling leven en ondertussen voorbij gaan aan zichzelf. Het stressgehalte binnen gezinnen neemt toe en het vermogen om simpelweg met elkaar te zijn en daarvan te genieten neemt af.

We hebben onverklaarbare pijnen. En we zijn moe. Moe van het praten, moe van het denken. Er komt steeds meer behoefte aan teruggaan naar wat echt belangrijk is, voelen van binnenuit en weer in contact komen met de veilige en zekere bodem in onszelf.

Gelukkig kunnen stress en ingesleten patronen doorbroken worden.  

Door de druk van de ketel te halen, spanningen af te voeren en op tijd weer op te laden. Je lichaam herstelt en je krijgt weer energie. Het is mijn doel jou én je kinderen te ondersteunen in het hervinden van een sterke basis in jezelf en een betere balans in jouw leven te vinden. Met als resultaat: een gezin dat lekker draait en waarin er aandacht is voor elkaar.

De trillingen van de ohmklank zijn voor iedereen. Er wordt gezegd dat dit de klank is waaruit alles is ontstaan. Het is een veilige en zachte methode, die als zeer prettig wordt ervaren. Elke ziel herkent namelijk deze klank. Hoe jong of oud je ook bent en wat je verhaal ook is.

Wat zoek je?

Ik zoek voor 't hele gezin

Rust, warmte en aandacht voor elkaar.

Ik zoek als moeder

Rust, ruimte en meer energie.

Ik zoek voor de kinderen

Ontladen, plezier en bewustwording. 

Waarom?

Ervaar je:

niet meer jezelf zijn
constant uitgeput
malen in je hoofd
prioriteiten niet meer zien
geen aandacht voor jezelf
niks meer uit je handen komen
lichaam op slot
je zachte ik verstopt
lijf strak van de stress
alleen naar buiten gericht
opkroppen van emotie
gevoelens wegstoppen
doordenderen

Maar wil je:

met beide benen weer op de grond
denken wordt zijn
aandacht besteden aan wat nu nodig is
ruimte in je lichaam voor jezelf
energetische vervuiling opruimen
vitaal lijf en hoofd
blokkades opruimen
zelfvertrouwen
je lichter voelen
meer energie
rust en warmte
energie weer voelen stromen
terug naar je positieve, energieke ik

Wat zeggen anderen over Love in Sound?

Na een veelbewogen periode in mijn leven merkte ik dat mijn lichaam volledig op slot zat en letterlijk strak stond van de stress. Toen ik bij Ilonka binnenliep voelde ik al direct rust en warmte.

- Jane

Ilonka weet als geen ander aandacht te besteden aan dat wat er nodig is op dit moment. Iets wat ik echt nodig had, omdat ik veel tijd besteedde aan denken in plaats van doen.

- Madelon

Na mijn eerste sessie met Ilonka voelde ik al verschil in en om me heen. Ik voelde me veel dichter bij mezelf, wist weer grenzen te stellen en dingen vanuit een ander perspectief te bekijken.”

- Larissa

“Ik was constant uitgeput, en er kwam bijna niets meer uit mijn handen. Mezelf was ik al helemaal niet meer. Gelukkig wist Ilonka er wel raad mee. Een noodzakelijk verwenmoment.”

- Marieke

Ook behoefte aan rust, aandacht en meer energie?

Pin It on Pinterest

WhatsApp chat