Wie ben ik?

Ilonka van Gog

Ik ben Ilonka van Gog (1968), ondernemer, Ohmpunctuur therapeut, docent, partner en moeder. Ik werk met de zachte kracht van klank. Voordat ik mijn passie vond, deed ik vaak wat anderen van me verwachtten. Nu begrijp ik hoe ik bij mezelf kan blijven door mijn eigen waarheid te voelen. Klank heeft hierbij geholpen door de ruis in en om mij heen te transformeren. Waardoor er ruimte overbleef om mezelf te zijn.  

 

Wat betekent klank voor mij?

 

Klank heeft mij rust in mijn hoofd gebracht, waardoor ik mijn rol en die van een ander in situaties beter kan inzien. Het helpt me een betere balans voor mij en mijn omgeving te maken. De geometrie van de klank blijft in beweging, net zoals wij en het universum. Klank daagt me uit mee te bewegen, te blijven leren kwaliteit neer te zetten en het hoogst haalbare uit mezelf én anderen te halen. Ook ik krijg daar hulp bij van mijn leraar Peter Gouw.

 

Hoe werk ik met klank?

 

In mijn praktijk staan verschillende instrumenten met alle tonen die allen op elkaar zijn afgestemd. Dit is belangrijk want ik behandel in alle lagen van het menselijk bewustzijn. Het maken van die verbinding gaat langzaam en doe ik stap voor stap. Je komt op jouw tijd tot jouw kern zodat je in jouw eigen klankkleur weer jezelf kan zijn. Heel.

 

Wat doe ik nog meer?

 

Kennis vind ik belangrijk en fijn om te delen. Benieuwd wat ik deel? Klik hier

(link naar aanbod toevoegen)

 

Missie

 

Intuïtieve kennis delen en toepassen om bewustzijn te vergroten met behulp van zuiveren klanken en resonantie.

 

Hoe doe ik dit?

 

Zuiver

Direct

Met humor

Gun jezelf de omslag van ‘druk’ en ‘moe’ naar rust, aandacht en vitaliteit.

Pin It on Pinterest

WhatsApp chat